Dette er min ultimate frokost, spesielt hvis jeg er litt fyllesyk 🙂
Jeg spiste dette første gangen i Australia og etter det ble jeg hektet. Her får du masse (så mye du vil, du bestemmer) bacon, spicy chili, søt bbq saus, salt, fett, alt du kan drømme om i en grisete, saftig, jummy burger/sandwich.
Ingredienser:
- Bacon av høy kvalitet, kjøper du ræl smaker det ræl. Hvor mye er opp til deg, men jeg anbefaler masse!
- Brioche hamburgerbrød, jo større de er jo mer bacon får du plass til (pro tip).
- Hjemmelaget BBQ saus eller kjøpesaus om du ikke har tatt ansvar og laget selv enda 🙂
- Syltet Jalapeno, hjemmelaget er best! Se oppskrift her: Syltede Jalapeno – Latterlig godt
- Majones, gjerne hjemmelaget Majones (Hellman style) – Latterlig godt
- Ekstra chilisaus, om du liker det spicy som meg Fermentert Chilisaus – Latterlig godt
- 1/2 liten løk i skiver
- 2 egg
Fremgangsmåte:
- Kutt løken
- Stek bacon til ønsket crispyness, som du selv foretrekker
- Stek brioche brødene med majones til de er gyldne
- Stek løken i baconfettet som er i pannen fra baconet
- Stek eggene på begge sider, om du liker litt flytende plomme så må du passe på å ta de ut før de stivner. Husk salt!
Montere Sandwichen:
- Ha BBQ saus på det det underste brødet
- Ha jalapeno, løk og bacon på
- Legg eggene på toppen og avslutt med rikelig med BBQ saus og ekstra chilisaus
- Legg på topplokket
- La øynene rulle bak i hodet mens du nyter denne latterlig gode sanwichen!